Rezervasyonlarım

Resmi Web Sitesi TT Hotels Turkey | Veri Koruma Beyanı

Veri Koruma Beyanı

Veri Koruma Beyanı TT Hotels Turkey

Veri Koruma Beyanı TT Hotels Turkey

Gizlilik Bildirimi

Seyahat Düşünün. TUI’yi Tercih Edin. TUI’de dünya genelinde misafirlerimize unutulmaz anlar yaşatıyor ve rüyalarını gerçekleştiriyoruz. Bizimle paylaştığınız kişisel verilerinizin yönetimi, bunun önemli bir parçasını oluşturuyor. Verilerinizin bizimle güvende ve emin olduğu hususunda güvende hissetmenizi ve size daha iyi ve daha benzersiz ve büyüleyici bir deneyim sunmak için verilerinizi nasıl kullandığımızı anlamanızı istiyoruz. Bizimle ilgili daha fazla bilgi için TUI Group web sitesine bakınız.

Veri Sorumlusunun ve varsa Temsilcisinin Kimliği,
Veri Sorumlusu : TT Hotels Turkey Otel Hizmetleri Turizm ve Tic. A.Ş.
Adres : Güzeloba Mah. Havaalanı Cad. No:64/Z1-Z2 Muratpaşa / ANTALYA
Telefon : + 90 0 242 310 40 00
Email : dpo@tuihotels.com.tr
Temsilcisi : Emrah Yücedeniz

Kişisel Verilerin Toplama Yöntemi; Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz, bizim tarafımızdan verilen hizmetler, ürünler ya da ticari faaliyetlere bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekle birlikte; otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, tesisler, acentalar, bayiler, tur operatörleri, çağrı merkezi, internet sitesi, sosyal medya kanalları, mobil uygulamalar ve benzeri araçlarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilecektir. Bizim ürün ve hizmetlerinden yararlandığınız müddetçe kişisel verileriniz oluşturulmak ve güncellenmek suretiyle işlenebilecektir.

Sizlerden rızanızla, sözleşme gereği ya da Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında ifade edilen diğer hukuka uygunluk nedenleri gereği yukarıda sayılan yöntemlerle toplanan kişisel verileriniz, KVKK tarafından öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve KVKK’nın 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde bizim tarafımızdan aşağıda yer alan amaçlarla işlenebilmektedir:
• 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve bağlı mevzuat, 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu, 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve bağlı mevzuat, 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu başta olmak üzere, mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüklerimiz,

• Elektronik veya kağıt ortamında işleme dayanak olacak tüm kayıt ve belgeleri düzenlemek;
• Mevzuat ve ilgili otoritelerce öngörülen bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uymak;
• Talep edilen ürün ve hizmetleri sunabilmek,
• Müşteri memnuniyetini ölçmek ve akdettiğiniz sözleşmenin gereğini alacağınız ürün veya hizmetleri yerine getirmek

• Sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirmek,
• Şirketimizin ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini,
• Şirketimizin sunmuş olduğu hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi ve kalite politikamızın geliştirilmesi,
• Şirketimizin sunmuş olduğu genel ve özel kampanyalarından, promosyon, tanıtım, indirim ve benzeri avantajlarından haberdar edilebilmeniz;
• Şirketimiz ve ilişkili şirketler/kuruluşlar tarafından çıkarılan ve/veya çıkarılacak olan her türlü sadakat kart vs. gibi ürün ve hizmet ve yeniliklerimiz konusunda bilgilendirebilmek,
• Şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini